Console Dc Inverter Ecodesign

Pershkrim i Pergjithshem

1-Strukture elegante dhe instalim I lehte
Pershtatet me dekorimet e ndryshme te brendshme dhe ndertesa te ndryshme, duke ju pershtatur
nevojave tuaja.
Instalohet ne dysheme ose ne tavan
2-Funksioni I ngrohjes se kembeve
Ajri I ngrohte del direkt ne dysheme, duke ju siguruar nje ndjesi te forte per kembet tuaja.

Floor Console Type Free Match

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon Floor – Console Type Ecodesign Free Match indoor