Floor Ceiling R410 On-Off

Pershkrim i Pergjithshem

-Projektim 3-D I rrymes se ajrit
-Zevendesim I lehte I motorit dhe teheve te ventilatorit projektimit te morses se bllokimit te helikes.
-Kende te ndryshme te fryrjes se ajrit ne funksionet e ngrohjes dhe ftohjes per komfort me te larte.

On off

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Floor Ceiling R410 On-Off

Kondesator ari, Tuba te brendshem bakri, Efiçense e larte, Shkrirje inteligjente, Monitorim ne distance te larte, Funksionim I qete, Operim modular, Mbrojtje gjithperfshirese, Operim ne game te gjere voltazhi, Operim ne game te gjere temperature, Dizajn kompakt, Mirembajtje e lehte, Kontroll i centralizuar.