floor

Pershkrim i Pergjithshem

-Projektim 3-D I rrymes se ajrit
-Zevendesim I lehte I motorit dhe teheve te ventilatorit projektimit te morses se bllokimit te helikes.
-Kende te ndryshme te fryrjes se ajrit ne funksionet e ngrohjes dhe ftohjes per komfort me te larte.

Per me shume informacione klikoni ne materialin e meposhtem

pdf-icon

Dc Inverter Multi free Match Ecodesign