Free Match Floor Ceiling Indoor Units Eco

Product Description

Nje njesi elegante e pershtatshme per qendrim vertikal ose horizontal ne mur ose ne tavan.
Kontrollues me vale me ekran LCD si standart
Nje projektim modern dhe nje operacion I heshtur, me grila qe mund te lahen dhe qe mund te hiqen dhe me filtra pluhuri .