Tipi Mural

Fan coilat me montim ne mur lidhen me chillerat per te realizuar ftohjen
dhe ngrohjen ne te gjithe tipet e ndertesave rezidenciale apo biznesi.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Tipi Mural