Garanci 10 Vjeçare

Kompania e pare qe ofron 10 vjet garanci per kondicioneret rezidencial dhe komercial te lehte.

Sherbim Efikas

Kondicioneret Gree kane nje dizajn elegant dhe zene pak hapsire. Zgjidhni ate qe I pershtatet me shume stilit tuaj te jeteses.

Mbron ambjentin

Kompania Gree planifikon prodhimin dhe dizenjimin e produkteve bazuar ne filozofine per mbrojtjen e ambjentit.

Produkte Cilesore

Performanca e larte e kondicionereve eshte rezultat i nderthurjes se komponenteve cilesore me zbatimin e rrepte te specifikimeve perkatese.

1 ne 3 kondicionere te shitur ne mbare boten prodhohet nga GREE!

Ne jemi te specializuar per hotele, qendra biznesi, qendra tregtare, fshatra turistik, banka, spitale, bar-restorante, shtepi, institucione shteterore si: shkolla, universitete, bashki, etj. Ju garantojme performance te larte bazuar ne nje formule te pagabueshme, e cila ben te mundur financimin e investimeve nepermjet kursimit te energjise.

PROJEKTET TE REALIZUARA

Bisedoni me një ekspert tani!

Me një gamë të gjerë të pajisjeve të ajrit të kondicionuar, GREE do të ofrojë një zgjidhje që punon për ju, ndërtesën tuaj dhe buxhetin tuaj.