Njesi e Brendeshme Tavanore GMV5

Nje njesi elegante e projektuar per instalim vertikal ne mur ose ne tavan. Komande wireless ose me pult me ekran LCD standard 3.5 inch. Valvul zgjerimi e integruar dhe pompe uji me prurje deri ne 1100mm. Nje funksion ” i thate” , i projektuar per te reduktuar lageshtiren perpara ndezjes, duke mos lejuar krijimin e mykyt dhe aromave te keqija. Operim ne nivele te uleta zhurme dhe nje dizajn modern me nje grile te brendshme te levizshme dhe filter pluhuri qe mund te lahet.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

Floor Ceiling GMV5