Ne i konsiderojme burimet njerezore si nje nder faktoret kyc per arritjen e suksesit dhe zhvillimit te kompanise. Prandaj mundohemi te afrojme prane nesh njerez te afte, te mireinformuar dhe te pergjegjshem ne pune, pasi besojme qe vetem ne kete menyre suksesi yne i perbashket eshte i garantuar. Jemi ne kerkim te njerezve te motivuar dhe qe kane deshire te rriten profesionalisht.

Emri
Mbiemri
Numer Kontakti
Qyteti
Me poshte vendosni punimet e realizuara edhe eksperiencat e meparshme.
Eksperienca
Komentet Tuaja