Kondicioner Super Inverter Profesional A+++

Pershkrim i Pergjithshem

Seria Super Inverter Ecodesign U-Crown arrin nivel te shkelqyer te efiçenses se energjise deri ne klasin A+++. Kontroll fleksibel dhe i lehte edhe nepermjet aplikacionit APP “G-Life”nga celulari dhe tableta juaj. Nivel i larte higjiene nepermjet filtrave te dyfishte te pluhurit te lashme, filtra karboni aktiv por edhe Teknologjia e Joneve Cold Plasma e cila garanton nivelet me te larta te pastertise se ajrit. Komfort i rritur nepermjet shperndarjes se ajrit ne kater drejtime te ndryshme, motor inverter me shtate nivele te ndryshme shpejtesie me nivel te ulet zhurme deri ne 19 dB.

u-crown

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon

 U-Crown Specifikime

GWH09UB-K3DNA4F           Inverter

GWH12UB-K3DNA4F           Inverter

GWH18UC-K3DNA4F           Inverter

Funksioni I-Feel—Eshte nje teknologji inovative nga Gree nepermjet se ciles njesia e brendshme monitoron temperaturen e zgjedhjes tuaj ne piken ku ndodhet telekomanda dhe jo ne vendin e instalimit te njesise. Ne kete menyre ajo ofron kushte optimale komforti.