FP-34ZD-K

Pershkrim i Pergjithshem

Fan coilat tokesore-tavanore  lidhen me chillerat per te realizuar ftohjen
dhe ngrohjen ne te gjithe tipet e ndertesave rezidenciale apo biznesi.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Tokesore-Tavanore

Ikona fan coil floor ceiling-shqip