Njesi e Brendeshme Kanalore

Nje njesi e dizenjuar posacerisht, kompakte me nje profil 200mm te ulet.
Kontrollues me vale dhe me telefon me ekran LCD . E ndertuar ne nje pompe te kondesuar me nje kapacitet ngritjeje ne 1000mm. Aftesia e thithjes nga pjesa e poshtme ose e pasme e njesise, por gjithashtu dhe me filter te lare e te qendrueshem.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Super Slim Free Match Duct Type Indoor Units Ecodesign