Kondicioner Super Inverter A+++

Pershkrim i Pergjithshem

Seria Lomo ka nje design te integruar, 1 W ne standby, game te gjere voltazhi ne operim, funksion ristarti inteligjent I cili ben te mundur qe njesite te mos ndizen ne te njejten kohe me rikthimin e energjise elektrike pas nje shutdown, per te mos renduar ne rrjet ( e pershtatshme kjo per projekte inxhinierike) Opsioni i kontrollit nepermjet Wi-Fi nga celular juaj, me aplikacionin e ri APP “G-Life”.

lomo-foto-2

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon

Lomo Inverter Specifikime

lomo-pdf

GWH09QB-K3DNC2G              Inverter

GWH12QC-K3DNC2G              Inverter

GWH18QD-K3DNC2G              Inverter

GWH24QE-K3DNC2G              Inverter

Funksioni I-Feel—Eshte nje teknologji inovative nga Gree nepermjet se ciles njesia e brendshme monitoron temperaturen e zgjedhjes tuaj ne piken ku ndodhet telekomanda dhe jo ne vendin e instalimit te njesise. Ne kete menyre ajo ofron kushte optimale komforti.