Kondicioner Tokesor

PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

Kondicioneri tokesor Gree eshte nje alternative qe jep kompania per ngrohjen dhe ftohjen e shtepise.Kjo pajisje vendoset ne dysheme dhe mund te konsidehohet si nje oxhak I vogel ne shtepi.Kjo pajisje e arrin aq shpejt temperaturen e kerkuar sa mund te arrij deri ne 30% kursim energjie.