Njesi e Brendeshme Tokesore

Pershkrim i Pergjithshem

1-Strukture elegante dhe instalim I lehte
Pershtatet me dekorimet e ndryshme te brendshme dhe ndertesa te ndryshme, duke ju pershtatur nevojave tuaja.
Instalohet ne dysheme ose ne tavan
2-Funksioni I ngrohjes se kembeve
Ajri I ngrohte del direkt ne dysheme, duke ju siguruar nje ndjesi te forte per kembet tuaja.

console ecodesign dc

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Console Dc Inverter Ecodesign