"Gree eshte kompania me e madhe ne bote e sistemeve te kondicionimit profesionale & familjare. eshte marka nr 1 e prodhimit te kondicionereve ne bote"

GREE-final

1 në 3 kondicioner të shitur në mbarë botën prodhohen nga Gree

Nr 1 i prodhimit të kondicionerëve

  • Kapaciteti i prodhimit 50,000,000 Sete Kondicionerësh Split
  • Kapaciteti i prodhimit 5,500,000 Sete Qëndror
  • 8 baza prodhimi
  • 170,000,000 përdorues të kondicionerëve Gree

Kompania Gree Electric Appliances e Zhuhait, themeluar me 1991, eshte prodhuesi me i madh ne bote i sistemeve te kondicionimit  e cila prodhon dhe tregton sisteme kondicionimi profesionale dhe familjare.

  • Ne 2012,Gree listohet si nje nder komapanite  me te ardhurat vjetore nga shitjet me te larta ne Kine, me nje vlere prej 16 miliarde dollar.
  • Ne 2013, te ardhurat nga shitjet e Gree tejkaluan vleren e 19 miliarde dollare.

Fale zgjedhjes se 300 milion konsumatoreve, produktet e Gree shiten gjeresisht ne me shume se 200 shtete. Sot kapaciteti vjetor I prodhimit per kondicioneret rezidecial (RAC) dhe ata komercial(CAC ) shkon ne vleren 60 milion sete dhe 5.5 milion sete respektivisht.

Veprimet  ndertojne  te ardhmen, risia sjell arritjet. Perspektiva e Gree eshte kembengulja ne filozofine e pasionit ndaj biznesit, inovacionit dhe realizimit. Ne synojme krijimin e nje kompanie te qendrueshme nder vite dhe nje jete me te shendetshme per shoqerine.

Kompania Gree eshte lider per sistemet e kondicionimit profesionale & familjare, me konsum te ulet energjie, me kreditim me 0 % interes per biznese & familjare Per qendra biznesi, pallate, hoteleri ,shtepi, vila etj Gree prej 8 vjetesh eshte prezent ne tregun shqiptar ne  Rrjetin e dyqaneve Globe me sistemet e kondicionimit rezidenciale per shtepi, vila etj .