Modular GMV5

Sistemi GMV5 Multi VRF me kompresoret me efiçense te larte ALL DC Inverter ka kater cilesi te shkelqyera ne dallim nga kondicioneret tradicionale inverter: operim i sistemit me kursim energjie me te larte, operim preçiz dhe i besueshem, kontroll smart i rrjetit, duke u garantuar perdoruesve eksperiencen me te mire te ajrit te kondicionuar. Kapaciteti maksimal i nje kompresori te vetem eshte 22HP dhe nepermjet kombinimit te kompresoreve arrihet ne nje kapacitet maksimal prej 88HP, nivel lider ne kete sektor. GMV5 gjen aplikim ne nje rang me te gjere me kombinimin e 4 moduleve si dhe deri ne 110 njesi te brendshme. Rezultati eshte realizimi i ngrohjes dhe ftohjes ne menyre te pavarur per ambiente te ndara, posaçerisht per ndertesas biznesi dhe hotele.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

Modular GMV5