2-Way Cassette idu gmv5

Pershkrim i Pergjithshem

Me dizajn te bukur dhe elegant te panelit frontal, pershtatet lehtesisht me dekorin e brendshem te dhomes. Dalje e ajrit ne dy drejtime, per te zgjatur distancen e fryrjes se ajrit dhe zgjidhur problemin e qarkullimit te ajrit ne dhomat me forme te zgjatur. Me funksione te tilla si: mbrojtja nga ngrirja,mbrojtja nga mbingarkesa e motorit te ventilatorit, mbrojtja nga mbinxehja e ngrohesit elektrik shtese dhe mbrojtja e sensorit te lageshtise.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

2-Way Cassette Type