Njesi e Brendeshme 4-Way Kasete

Pershkrim produkti

Njesi e brendshme e forte, elegante dhe lehtesisht e instalueshme e pershtatshme per shume aplikime. Komande wireless dhe me pult standart me ekran LCD 3,5 Inch. Me panel frontal te çmontueshem dhe qe mund te lahet, me ekran LED dhe filter pluhuri. Pompe uji me prurje deri ne 500mm.

Per me shume klikoni materialin e meposhtem.

4-Way Compact Cassette Type