Bora Inverter R 32

Pershkrim i Pergjithshem

Gree prezanton serine e kondicionerve Inverter me gazin e ri ekologjik R32. E vecanta e ketij gazi eshte se duke mbrojtur shtresen e Ozonit ndihmon reduktimin e ngrohjes globale.

Bora Inverter eshte i pajisur me funksione te tilla si i-Feel, Restartim Automatik, Gjume i rehatshem, Shkrirje inteligjente etj.

Kondicioneri Bora Inverter mund te komandohet nepermjet lidhjes Wifi nga te gjitha pajisjet tuaja Smart duke perdorur aplikacionin APP “G-Life”.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

 

pdf-icon

Bora DC Inverter R22

Bora