Casette Type R410a Dc Inverter Ecodesign

Pershkrim i Pergjithshem

-Pompa e shkarkimit standarte per lartesi deri ne 1100mm
-Projektim special I helikes me zhurme te ulet
-Kende te ndryshme te fryrjes se ajrit ne funksionet e ngrohjes dhe ftohjes per komfort me te larte.

caset

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Casette Type R410a Dc Inverter Ecodesign