Cassette Type R410a On-Off

On

-Pompa e shkarkimit standarte per lartesi deri ne 1100mm
-Projektim special I helikes me zhurme te ulet
-Kende te ndryshme te fryrjes se ajrit ne funksionet e ngrohjes dhe ftohjes per komfort me te larte.
-Te gjithe llojet e pastruesave te ajrit mund te vendosen ne filtra, si psh ai katekin

Per me shume informacione klikoni materialin bashkengjitur.

 

pdf-icon

Cassette Type R410a On-Off