Duct R410a DC Inverter EcoDesign

Pershkrim i Pergjithshem

-Pompa e shkarkimit eshte fakultative me rritjen e lartesise deri ne 1100mm.
-Hyrja e ajrit te fresket dhe funksioni I valvules se kontrollit permireson cilesine e ajrit te brendshem.
-Fleksibiliteti I ajrit ne hyrje/dalje si dhe shkarkimi I ujit te kondesuar sipas kerkesave te ndryshme te instalimit.
-Projektimi I optimizuar I tipit kanalor permireson performancen dhe ul nivelin e zhurmes.

ducti

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Duct R410a DC Inverter EcoDesign