floor standing gmv5

Pershkrim i Pergjithshem

Dizajn modern me siperfaqe te sheshte dhe ekrand te madh LCD, i pershtatshem per projekte me kapacitet mesatar.
Komande wireless standarte me ekran LCD e integruar. Fryrje e ajrit ne disa drejtime dhe filter i brendshem qe mund te lahet dhe zgjat ne kohe. Nje funksion “i tahte” i projektuar per te reduktuar nivelin e lageshtires perpara standby, duke reduktuar ndjeshem mundesine e formimit te mykut dhe aromave te keqija ne brendesi te pajisjes.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

Floor Standing GMV5