gva48ag-1200x800 onoff

Pershkrim i Pergjithshem

Fresh Wind e Gree eshte  zgjidhje perfekte per kondicionim  i projektuar per hapesira te gjera si zyra, dhoma gjumi, sallone, zyra apo  salla konferencash. Qarkullimi I ajrit me dy shpejtesite e tij turbo ne ngrohje dhe ftohje, arrin ne çdo cep te dhomes ne menyre efiçente. Kondicioneri Fresh Wind Gree per me teper ka nje modalitet te kursimit te energjise  i cili automatikisht rregullon statusin e operimit sipas nevojave tuaja te ndryshme. Ai gjithashtu than 6 litra lageshti ne ore duke krijuar keshtu nje ambient me te paster per te punuar dhe relaksuar.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Floor Standing R410 On/Off