Pershkrim i Pergjithshem

Kondicioneret Hansol Super DC Inverter Ecodesign ofrojne fuqi te larte dhe efiçence te pakrahasueshme energjie deri ne A+++, fale perdorimit te gazit ekologjik R410, teknologjise G10 Full Inverter te kompresoreve GREE, çertifikuar sipas standarteve me te larta te Bashkimit Europian. Hansol ka nje telekomande me ekran te madh LCD dhe funksione  te veçanta te tilla si Funksionim i qete,i-Feel, Gjume i rehatshem dhe Kursim Energjie Inteligjent.

Per me teper Hansol ka filtra pluhuri te dyfishte qe mund te lahen, filtrin me karbon aktiv dhe teknologjine jonizuese Cold Plasma te cilat sigurojne nivelet me te larta te higjenes se ajrit per shendetin tuaj.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon Hansol Specifikime

GWH09TB-S3DNA1D              Inverter

GWH12TB-S3DNA1D              Inverter

GWH18TC-S3DNA1D              Inverter

GWH24TD-S3DNA1D              Inverter

funksione-hansol

Funksioni I-Feel—Eshte nje teknologji inovative nga Gree nepermjet se ciles njesia e brendshme monitoron temperaturen e zgjedhjes tuaj ne piken ku ndodhet telekomanda dhe jo ne vendin e instalimit te njesise. Ne kete menyre ajo ofron kushte optimale komforti.