High Static Pressure Big Duct Types

Pershkrim i Pergjithshem

-Sensor temperature I dyfishte
-Shkembyes nxehtesie anti-korrizionit, pastrim I lehte dhe me pak renie te performances edhe pas vitesh perdorimi.
-Projektimi I optimizuar I fryrjes se ajrit permireson ndjeshem eficencen e helikes dhe ul nivelin e zhurmes gjate funksionimit.
-Rakorde me pese dalje per tubin lidhes sipas ambienteve te ndryshme ku do te behen instalimet. (vetem per shkarkim te larte ODU)
-Drejtim fleksibel I ajrit ne hyrje/dalje dhe shkarkimit te ujit te kondenses per ambiente te ndryshme instalimi.

High

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

High Static Pressure Big Duct Types