I-Crown

Kondicioneri I-Crown II ka nje dizajn inovativ per te permbushur kerkesat tuaja te dekorit te brendshem. Ka nje ekran te fshehur I cili nuk duket kur pajisja eshte e fikur, ndersa kur ajo eshte e ndezur mund te kontrollohet lehtesisht nepermjet prekjes. Dizajn unik i paneleve te rreshqitshem: kur pajisja eshte e ndezur, panelet rreshqasin ne te dy anet dhe kanalet e ajrit jane te hapur ne te dy krahet, kur pajisja eshte e fikur panelet rreshqasin drejt pjeses ballore per te mbyllur kanalet e ajrit. Kompresori dy fazor mund te punoje normalisht edhe ne temperatura ekstreme pa rritur konsumin e energjise. I-Crown II jo vetem rregullon temperaturen e ajrit, por edhe cilesine e tij. Teknologjia IFD kunder pluhurit heq papastertite e ajrit per te mbrojtur ne menyre efiçente shendetin tuaj.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon Specifikime I-Crown II