Laffis

Pershkrim i Pergjithshem

Kondicioneri portabel Laffis siguron nevojat tuaja per ngrohje dhe ftohje per gjate gjithe vitit. Ka dizajn te hijshem me siperfaqe te lakuar dhe mund te levizet lehtesisht me ane te rrotave fleksible te tij. Laffis eshte i pershtatshem per siperfaqe te vogla deri ne 35 metra katrore dhe eshte eshte e perkryer per shtepi, dhomat e serverit, zyrat e vogla, studio dhe me shume.
Ai heq deri ne 1 liter lageshtie ne ore e cila si kembim ul nivelin e pluhurit, tymit dhe polenit duke lene nje ambient te paster per te gjithe. Ka tre nivele shpejtesie dhe modaliteti mund te ndryshohet lehtesisht duke perdorur nje pult kontrolli wireless ose thjesh panelin e kontrollit.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Laffis

GPC12AJ-K3NNA1D

GPH12AJ-K3NNA1D