inverter mini chiller

Pershkrim i Pergjithshem

Mini Chilleri Inverter Gree, me kapacitet nga 8 deri ne 14 kw mund te lidhet me cdo lloj fan coili per te realizuar ftohjen/ ngrohjen per ndertesat rezidenciale apo komerciale. Gama e temperatures ne te cilen nje mini chiller operon normalisht varion nga -20° C~48°C. Kompresori DC Inverter kontrollon dhe rregullon temperaturen e ujit me preçizion te larte. Performanca e ketij sistemi arrin nivele te larta efiçense nepermjet teknologjise te kompresimit ne dy faza. Kontrolli preçiz i presionit te sistemit permireson funksionin kunder ngrirjes. Permasat kompakte te mini chillerave mundesojne instalim te lehte dhe reduktim te kostove.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

 

pdf-icon

Mini Chiller Inverter

Mini chiller Inverter