Energy Recovery Ventilation, FHBQ-D10-K

Pershkrim i Pergjithshem

Rekuperatoret e ajrit jane nje lloj sistemi ventilimi te cilet mund te rekuperojne nxehtesine totale te ajrit te brendshem te ambientit per te kyrsyer energji. Perdoren gjeresisht ne ndertesat rezidenciale dhe komerciale. Jane te pajisur me filtra dhe shkembyes nxehtesie te cilat mund te nxirren lehtesisht per tu pastruar. Filtri i brendshem mban ajrin e paster nga pluhuri. Me ane te materialeve me perberje antIbakteriale, shkembyesi i nxehtesise siguron ajer te shendetshem. Modaliteti unik by-pass mund te ule konsumin e motorit dhe te zgjate jetegjatesine e shkembyest te nxehtesise. Kater modelet nga 350~1000 m3/h jane te pershtatshem per hapesira te ndryshme dhe mundesojne reduktimin e humbjes se nxehtesise.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon

 Rekuperator nxehtesie specifikime

Tuba te brendshem bakri, Shkrirje inteligjente, Funksion I qete, Dizajn Kompakt, Mirembajtje e lehte, Timer Javor, Kontroll I centralizuar