Pershkrim i Pergjithshem

1- Me vete-shkarkim te ujit
Zbrazja e ujit nuk eshte me bezdi
2- Funksionim ne temperature te ulet 5°C
Funksionon edhe ne temperature te ulet 5°C, duke bere te shijoni ajrin e paster nen cdo temperature

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-iconSunny

GDN12AH-K4EBB1C

GDN16AH-K4EBB1C

GDN20AH-K4EBB1C

GDN24AH-K4EBB1C