MONOBLOCK

Pershkrim i Pergjithshem

Versati II+ tipi Monobllok eshte nje lloj pompe nxehtesie ajer-uje multifunksionale DC inverter, e cila
jo vetem prodhon uje te ngrohte sanitar, por edhe realizon ngrohjen dhe ftohjen per ambiente rezidenciale.
Instalim integral, I leverdisshem, me kosto te ulet.
Teknologjia e kompresorit me dy faza eshte adaptuar per te rritur ne menyre te konsiderueshme
performancen e sistemit, vecanerisht per te rritur eficensen e energjise per ngrohje ne ambient me temperature te ulet.
Teknologjia Smart e detektimit dhe kontrollit te dyfishte te temperatures.
Funksioni I lidhjes me kitin solar eshte shtuar per te kontrolluar automatikisht ngrohjen e uit
nepermjet energjise diellore, kursimin e energjise dhe mbrojtjen e ambjentit.
Prodhim I ujit te nrohte sanitar ne temperatura te larta si dhe operim ne game te gjere temperature
per te kenaqur kerkesat e perdoruesve te ndryshem

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon

Versati II (Tipi monobllok)

Instalim integral, kosto instalimi te reduktuara,. Teknologjiia me kompresor dyfazor eshte adaptuar per te permiresuar ndjeshem performancen e sistemit, vecanerisht per rritjen e efiçenses se energjise ne ngrohje ne ambient me temperature te ulet. Teknologjia e kontrollit te temperatures me ane te sensorit te dyfishte. Kit i lidhjes solar eshte shtuar automatikisht per te kontrolluar ujin e ngrohte nga energjia solare. Ngrohje e ujit ne temperature te larte dhe game e gjere temperature ne ngrohje, sipas kerkesave te ndryshme te perdoruesve.

Versati II Monoblock