Versati II FOTO

Pershkrim i Pergjithshem

Versati eshte teknologjia me e re e avancuar nga GREE per sistemet termohidraulike shtepiake. Versati eshte nje lloj pompe nxehtesie inverter multifunksionale, i cili ofron  jo vetem ajer te ftohte/ ngrohte,  por edhe uje te ngrohte sanitar si dhe integrim me panele diellore e sistemet e ngrohjes ne dysheme. Ai perbehet nga njesia e jashtme kompresor, nje bolier per uje sanitar 200/300 lit, si dhe njesia e brendshme, te komanduara nga nje sistem kontrolli qendror. Parimi i funksionimit te tij  sipas teknologjise Twin Rotary DC Inverter eshte transferimi i nxehtesise nga brendesia e ambientit per te realizuar ftohjen dhe funksionin revers, per te ngrohur ajrin ne ambientin e brendshem dhe prodhimin e  ujit te ngrohte sanitar duke rritur kursimin energjitik. Teknologjia inverter mundeson rregullimin e funksioneve sipas nevojave te perdoruesve duke arritur efiçensen maksimale te energjise me COP prej 4,5. Versati funksionon me gaz ekologjik R410 , ky sistem eshte ne gjendje te garantoje performancen e tij normalisht edhe ne temperaturen -20° C!

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon

Versati II

Kompresor DC Inverter me rotacion te dyfishte I cili krijon kushte komforte qendrimi ne ambient dhe kursen energji; Valvul ekspansioni elektronike e cila garanton qe sistemi te pershtatet automatikisht sipas ndryshimeve te temperatures se ajrit dhe ujit; Teknologji e kontrollit te temperatures me ane te sensorit te dyfishte te temperatures; Funksion i disinfektimit ne temperature te larte prej deri ne 70°C per te parandaluar rritjen e bakterieve dhe te siguroje uje sanitar te paster; Bobinat e dyfishta mundesojne lidhjen me paneli diellor ose bolierin; Pese modalitete operimi: ngrohje, ftohje, ngrohje uji, ngrohje dhe ngrohje uji, ftohje dhe ngrohje uji.

Versati II