null

Garanci 10 Vjeçare

Kompania e pare qe ofron 10 vjet garanci per kondicioneret rezidencial dhe komercial te lehte.
null

Sherbim Efikas

Kondicioneret Gree kane nje dizajn elegant dhe zene pak hapsire. Zgjidhni ate qe I pershtatet me shume stilit tuaj te jeteses.
null

Mbron ambjentin

Kompania Gree planifikon prodhimin dhe dizenjimin e produkteve bazuar ne filozofine per mbrojtjen e ambjentit.
null

Produkte Cilesore

Performanca e larte e kondicionereve eshte rezultat i nderthurjes se komponenteve cilesore me zbatimin e rrepte te specifikimeve perkatese.

1 ne 3 kondicionere te shitur ne mbare boten prodhohet nga GREE!

Rezidencial

GJYSEM PROFESIONALE

PROFESIONALE

Ne jemi te specializuar per hotele, qendra biznesi, qendra tregtare, fshatra turistik, banka, spitale, bar-restorante, shtepi, institucione shteterore si: shkolla, universitete, bashki, etj. Ju garantojme performance te larte bazuar ne nje formule te pagabueshme, e cila ben te mundur financimin e investimeve nepermjet kursimit te energjise.

PROJEKTET TE REALIZUARA

0
Sete Kondicionerësh Split
0
Sete Qendror
0
Baza prodhimi
0
Perdorues te kondicionereve Gree