Kompania Gree Electric Appliances e Zhuhait, themeluar me 1991, eshte prodhuesi me i madh ne bote i sistemeve te kondicionimit e cila prodhon dhe tregton sisteme kondicionimi profesionale dhe familjare.

SHERBIMET TONA

REZIDENCIALE

KOMERCIALE

MIRËMBAJTJA

Garanci 10 Vjeçare

Kompania e pare qe ofron 10 vjet garanci per kondicioneret rezidencial dhe komercial te lehte.

Sherbim Efikas

Kondicioneret Gree kane nje dizajn elegant dhe zene pak hapsire. Zgjidhni ate qe I pershtatet me shume stilit tuaj te jeteses.

Mbron ambjentin

Kompania Gree planifikon prodhimin dhe dizenjimin e produkteve bazuar ne filozofine per mbrojtjen e ambjentit.

Produkte Cilesore

Performanca e larte e kondicionereve eshte rezultat i nderthurjes se komponenteve cilesore me zbatimin e rrepte te specifikimeve perkatese.

Bisedoni me një ekspert tani!

Me një gamë të gjerë të pajisjeve të ajrit të kondicionuar, GREE do të ofrojë një zgjidhje që punon për ju, ndërtesën tuaj dhe buxhetin tuaj.