Kondicioner Mural Bora Inverter A++

PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

Bora Inverter, seria me e re nga Gree vjen me një dizajn të ri klasik ne njësinë e brendshme. Pajisja ofron nje proces mirëmbajtje te lehtë, e pajisur me filtër fotokatalitik dhe funksionin I-Feel (sensori i temperaturës brenda telekomandës). Modeli Bora Inverter vjen me risine e funksionit te vetë-pastrimit dhe fluks ajri volumetrik sipas kerkeses se perdoruesve.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjen e meposhtme:

pdf-iconLomo Specifikime

Funksioni I-Feel—Eshte nje teknologji inovative nga Gree nepermjet se ciles njesia e brendshme monitoron temperaturen e zgjedhjes tuaj ne piken ku ndodhet telekomanda dhe jo ne vendin e instalimit te njesise. Ne kete menyre ajo ofron kushte optimale komforti.