Kondicioner G-Tech

PERSHKRIM I PERGJITHSHEM

Seria G-Tech eshte inovacioni me i ri ne Gree, me nje dizajn te vecante per te cilin ju mund ta zgjidhni vet ngjyren e pajisjes. Ky detaj qe e ben kaq te vecante modelin G-Tech I lejon klientit ta pershtase me se mire ne te gjitha llojet e ambjenteve. G-Tech ju jep lehtesi ne pastrimin dhe larjen e filtrave.

Per me shume informacion klikoni ne materialin e meposhtem

pdf-icon

Bora