Pastrues Ajri

Pershkrimi:
Filter Hepa me eficence te larte energjie
1.Eleminon 99.7% te pluhurit dhe potuajse 100% tymi e cigares.
Filter anti-odor HIMOP
1. Fokusohet ne thithjen e ererave te demshme per shendetin ne ambient.
Funksioni I gjenerimit te joneve negative
1.1,200,000-1,400,000 jone negative per centimeter kub garantohen edhe ne funksionin Turbo.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

 Pastrues Ajri