Slim GMV5

Seria e kondicionereve DC Inverter VRF GMV5 Slim eshte zgjidhja perfekte per sistemet qendrore te kondicionimit per banesa dhe apartamente te medha, zyra dhe dyqane. Gama e kapacitetit te tyre varion nga 8HP deri ne 12HP, duke lejuar mundesi te shumta kombinimi te moduleve. Fleksibilitet ne zgjedhjen e njesive te brendshme sipas kerkesave te dekorit te ambientit. Fale permasave te vogla te tyre, instalimi i njesive te jashtme eshte me i lehte, me i shpejte dhe me kosto te reduktuara. Gjenerata e re e GMV5 Slim ofron me teper fleksibilitet ne instalim ne termat e lartesise dhe gjatesise se tubave: Gjatesia maksimale e tubave arrin ne 300m, distanca maksimale midis njesise se jashtme dhe te brendshme arrin deri ne 120m, lartesia maksimale midis njesive te brendshme arrin deri ne 10m, lartesia maksimale midis njesise se jashtme dhe te brendshme arrin ne 50m. Gjenerata e re e GMV5 Slim ka nje rritje te efiçenses se energjise me ane te kompresoreve me performance te larte, duke rruajtur nivele te qeta zhurme. Kompresoret jane projektuar per te funksionuar normalisht ne game te gjere temperature duke reduktuar humbjen e energjise dhe ruajtur nivele te larta performance.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

GMV5 Slim