GMV5 Home

GMV5 Home eshte gjenerata e re e sistemeve multi VRF, e patentuar nga GREE, e cila rrezon barrierat tradicionale te ketyre sistemeve duke integruar tre funksione baze: “kondicionim qendror te ajrit+ uje te ngrohte sanitar+ ngrohje ne dysheme”. Nje sistem unik i cili ju mundeson pese modalitete te ndryshme sipas kerkesave dhe komfortit tuaj: 1-Vetem ftohje, 2- Vetem ngrohje, 3- Vetem ngrohje uji, 4-Ngrohje dhe ngrohje uji, 5- Ftohje dhe ngrohje uji. Gama e temperatures se operimit varion nga -15°C~43°C, ndersa kapacitetet e njesive te jashtme variojne nga 12kW deri ne 28 kW. Ky sistem ofron nje efiçense energjie teper te larte me ECOP deri ne 6.6. Veçori te tjera kryesore te ketij sistemi jane teknologjia DC Inverter, perdorimi i gazit ekologjik R410A dhe teknologjise se rekuperimit te ajrit, te cilat rritin nivelin e kosto-efiçenses se sistemit ne teresi.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

 Specifikime PDF GMV5 Home