Ne i konsiderojme burimet njerezore si nje nder faktoret kyc per arritjen e suksesit dhe zhvillimit te kompanise. Prandaj mundohemi te afrojme prane nesh njerez te afte, te mireinformuar dhe te pergjegjshem ne pune, pasi besojme qe vetem ne kete menyre suksesi yne i perbashket eshte i garantuar. Jemi ne kerkim te njerezve te motivuar dhe qe kane deshire te rriten profesionalisht.

Apliko tani per tu bere pjese e ekipit tone, duke plotesuar formen e meposhtme te kontaktit ose duke derguar e-mail ne: hr@gree.al 

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]