Njesi e Jashtme Chiller

Seria D e Çillerave Modulare me Spirale me Ftohje me Ajer, jane produkte te zhvilluara me se miri, te projektuara sipas teknologjive te shumta e te avancuara ne fushen e kondicionimit. Veçorite e tyre kryesore jane: struktura kompakte, operimi i sigurt dhe i qete dhe me nivelet me te uleta te zhurmes. Perdoren gjeresisht ne ndertesa te reja apo te rikonstrukturuara me permasa dhe funksione te ndryshme si: hotele, apartamente, restorante, zyra, qendra biznesi, punishte, spitale dhe tipe te tjera ndertesash ku kerkesat per nivele te uleta zhurme dhe ajri te kondicionuar jane te veshtira per tu realizuar. Nje sistem chilleri modular mund te perbehet nga 1 deri ne 16 njesi te vecanta te cilat variojne ne strukture dhe kapacitet nga 65NaD, 80NaD (me dy cikle te pavarur gazi), ose 130NaD,160NaD (me 4 cikle te pavarur gazi), e deri ne ndertimin e nje rradhe me njesi te tilla me kapacietet total ftohje nga 60kw e deri ne 1160kw.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

Modular Air- Cooled Scroll Chiller