Njesi e Jashtme U-Match

Seria inverter me efiçensë të lartë U-Match është një lloj sistemi split ku njësia e jashtme mund të lidhet lirisht me tipe të ndyshme njësish të brendshme në përputhje me kërkesat e dekorit të shtëpisë. Sensori i dyfishtë i ambientit realizon monitorim preçiz të temperaturës. Rrymë e ulët në ndezje falë projektimit të vonesës së kontrollit të rrymës.Efiçensë më e lartë në sajë të kontrollit të valëve sinusoidale te kompresorit DC inverter.Besueshmëri e lartë dhe mirëmbajtje e lehtë falë bordit PCB të integruar. Ftohje stabël në temperaturat nën -15℃ dhe ngrohje nën -10℃ të temperaturës së jashtme të mjedisit. Tipet e njësive të brendshme që mund të kombinohen janë kasetat, modeli kanalor dhe ai tokësor-tavanor.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

 

U-Match inverter kombinime

pdf-icon   U-Match Inverter sisteme kontrolli

Pompe shkarkimi e integruar, Efiçense e larte, Shkrirje inteligjente, Funksioni kunder te ftohtit, Mbrojtje gjithperfshirese, Dizajn kompakt, Mirembajtje e lehte