Mini Chiller

Mini Chillerat Gree kane permasa kompakte dhe mund te lidhen me te gjithe tipet e fan coilave per te realizuar ftohjen/ ngrohjen per hotele, vila, apartamente, zyra etj. Kapaciteti varion nga 8kW deri ne 42kw, kompresoret jane dy tipesh: split dhe integral. Komanda e veçante ne distance, mundeson kontrollin e gjithe sistemit, po ashtu edhe kontrollin individual te zonave. Display tregon statusin e operimit te sistemit ne kohe reale. Performanca e mini chillerave nuk do te ndikohet nga kushtet klimaterike apo vendi i instalimit, pasi fryrja e ajrit eshte projektuar me pjerresi per lart. Kontrolli i dyfishte kunder ngrirjes rrit sigurine dhe besueshmerine e sistemit. Mundesi kombinimi modulare te maksimumi 16 kompresoreve per te arritur nje kapacitet total prej 560kW, e vlefshme kjo vetem per modelin HLR35SM/NaA-M.

Per me shume informacione dhe specifikime rreth ketij modeli kondicioneri, klikoni dhe shkarkoni dosjet e meposhtme:

pdf-icon

Mini Chiller