Perde Ajri

Pershkrim i Pergjithshem

Perdja e ajrit ka te adaptuar nje ventilator me fluks ajri te kryqezuar per te gjeneruar fluks ajri me shpejtesi te larte. Instalohet ne pjesen e siperme te deres apo dritares se hyrjes per te izoluar ajrin e brendshem nga ajri I jashtem dhe per te reduktuar humbjen e ajrit te brendshem te ftohte si hyrjen e insekteve apo pluhurit nga jashte.
1-Ventilator me fluks te kryqezuar dhe motor me performance te larte
2-Kontroll me ane te mikroprocesoreve me besueshmeri dhe jetegjatesi sherbimi te larte.
3-Kasa metalike e elektro-galvanizuar e lyer nga te dy anet kunder korrozionit.
4-Struktura e mire e forces mundeson nje fluks ajri te fuqishem
5-Komponente elektrike te integruar, mirmbajtje me e lehte
6-Performance e larte e ventilatorit me helika per fluks te kryqezuar me 3-D te optimizuar ne menyre te efektshme.

Per me shume informacione klikoni dosjen e meposhtme:

pdf-icon

Air Curtain